Bruiden

De grote dag. Jullie gaan trouwen!!

Belangrijk is dat het gevoel tussen ons goed is. Dat je je gehoord, vertrouwd en ontspannen voelt is essentieel voor een optimale samenwerking/resultaat. Graag bespreek ik dan ook in een persoonlijk gesprek jouw wensen. Tijdens dit gesprek bepalen we de bruidsmake-up en/of het bruidskapsel dat het beste bij jou past. Vervolgens plannen we ongeveer een maand van tevoren een proefsessie van ± 4 uur voor de grote dag. Tijdens de proefsessie breng ik een proefmake-up en/of een proefkapsel bij je aan. 

Op de trouwdag zelf kom ik naar de gewenste locatie toe en neem ruim de tijd om je tot een mooie en stralende bruid om te toveren. Voor de bruidegom is het natuurlijk net zo belangrijk om goed voor de dag te komen. Nadat jij als bruid helemaal klaar voor jouw ‘grote dag’ bent, kan ik ook zorgen dat moeder, schoonmoeder en bruidsmeisjes er tip-top uit komen te zien.

Ook is er een mogelijkheid voor een ‘touch-up’ in de avond voor het grote feest. Het kapsel en de make-up kan dan bijgewerkt worden. Een ander kapsel of make-up voor een andere look behoort ook tot de mogelijkheden. Alles is bespreekbaar tijdens de proefsessie.

Wil je meer informatie ontvangen of kennis met mij maken, stuur mij dan een bericht via de link contact. Ik wens je heel veel succes met alle voorbereidingen.

>