Wie ben ik

Welkom op mijn site! Mijn naam is Selene Lentjes, Make-up & Hair artist. Ik ga voor kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit op het gebied van visagie, hairstyling, grime en speciale effecten. Vertrouwen, gevoel en persoonlijke interesse staan hierbij centraal. Dit alles maakt mij tot een allround grimeur.

Na het volgen van verschillende creatieve opleidingen ben ik in 2005 naast het kappersvak bij Joop van den Ende begonnen. In 2007 liet ik het kappersvak geheel los en heb ik me volledig gericht op de freelance opdrachten.

Door diverse opdrachten op verschillende gebieden en stijlen kan ik mij eenvoudig aan een opdrachtgever aanpassen en veelzijdig werk afleveren. Daarnaast ben ik door de jaren heen ook mijn eigen stijl gaan ontwikkelen en heb me laten inspireren door de verschillende opdrachten en collega’s. Ik ben breed inzetbaar en streef altijd naar originaliteit en professionaliteit. Zo vind je onder andere in mijn portfolio opdrachten voor musicals, films, tv en shows.

In 2010 ben ik naast bovenstaande activiteiten begonnen als praktijkdocent voor de MBO opleiding niveau 4 Allround Grimeur, aan het Rijn IJssel te Arnhem. Deze werkzaamheden doe ik parttime. De overige tijd ben ik inzetbaar als freelancer.

Op deze site leest u meer over mij als persoon, over mijn werk en kunt u informatie op doen over de vele mogelijkheden die ik u te bieden heb.

Veel plezier met het bekijken van mijn portfolio en bedankt voor uw bezoek.

 

>